Vlastníte restauraci nebo v ní pracujete? Nezapomeňte na kvalitní a profesionální oděv

Pokud vlastníte restauraci nebo v jedné z nich pracujete, pak víte, že profesionální a reprezentativní oděv je základem každého úspěšného podniku. Ať už hledáte kvalitní kuchyňské pláště, zástěry nebo celé obleky, určitě byste si na jejich výběru měli dát záležet. Jedině tak se totiž můžete snadno odlišit od své konkurence, která obvykle bývá nekompromisní.

Reprezentativní oděv je základem v každé restauraci

Pro úspěšné fungování každé restaurace je důležitá nejen kvalita jejích pokrmů, ale i způsob reprezentace. Jedním z nich je i kvalita oděvů pracovníků, kteří tak odliší vaši restauraci od ostatních a zároveň vytvoří povědomí o vaší značce. Právě proto by mělo být oblečení dostatečně reprezentativní a ladit i s celkovým designem dané restaurace.

Váš personál bude před zákazníky navíc působit profesionálně, a navíc se v kvalitním oblečení bude cítit komfortně. Mezi nejdůležitější kusy oblečení kuchyňského personálu patří především kuchyňské pláště, kalhoty a trika. Naopak u oblečení pro číšníky a číšnice máte mnohem volnější ruku a můžete volit ze široké škály modelů, které působí uvolněně nebo naopak velmi decentně.

Přečtěte si zajímavý článek:  Vaříme v létě: zajímavé pokrmy pro každou příležitost

Vsaďte především na kvalitu a pohodlí

Výběr kvalitního oblečení pro kuchaře a personál by se měl odvíjet především od kvality materiálů, díky čemuž se v něm personál bude cítit pohodlně a zároveň jim oblečení vydrží i několik let. Většina kousků by měla být vyrobena z odolného a snadno udržovatelného materiálu, který vydrží náročné podmínky, a to nejen v kuchyni, ale i třeba během práce na baru. V souvislosti s tím by měla být kuchařská nebo barmanská zástěra vyrobena z materiálu, jenž je velmi odolný a také dobře pratelný.

Kromě pohodlí a kvality řešte i samotný design, jenž by měl ladit s celkovým stylem restaurace – pokud tedy vlastníte malou restauraci ve skandinávském stylu, určitě není nejlepší nápad obléknout číšníky do smokingů. Pokud hledáte profesionální oblečení pro kuchaře a personál v kuchyni, můžete navštívit obchod FOMI, kde si vyberete ze široké škály oblečení, na něž lze našít vaše logo či název restaurace.

Přidej komentář

Your email address will not be published.

Start typing and press Enter to search