Zjistěte, kolik místa můžete ušetřit díky chytrému systému regálů

Snad každý podnikatelů touží využít svůj sklad opravdu na maximum, ovšem jen málokomu se to povede. Mnohdy bohužel sázíme na zastaralá a nevyhovující řešení jen proto, „že tu byla odjakživa.“ Chcete to změnit? Poradíme vám jak.

Moderní regálové systémy si totiž mohou vystačit i zcela bez lidské obsluhy. Díky automatizaci tak dokáží využít i místa, do nichž by se lidský pracovník dostával jen obtížně. Uličky mezi paletami nebo nejrůznější nástupní plošiny je tak možné z větší části odbourat. Mezi experty v této oblasti u nás patří společnost Radioshuttle.

Jaký rozdíl můžete očekávat?

Pokud jste svůj sklad až doposud nijak neoptimalizovali, pak mohou být výsledky úžasné. Oproti původnímu řešení nabízí totiž to od Radioshuttle.cz i o 100 % skladovacího prostoru víc. Můžete tak ušetřit místo i peníze. A kolik to bude u vás? To si snadno spočítáte díky přehledné kalkulačce na úvodní stránce.

Tyto šikovné regály vám pomohou snížit třeba počet vysokozdvižných vozíků a samozřejmě i pracovníků. Nebudete ani muset pronajímat nebo dokonce kupovat další skladovací prostory, takže okamžitě začnete šetřit. A jako bonus oceníte i to, že se vaši stávající zaměstnanci budou moci soustředit na jiné úkoly, protože ty nejtěžší za ně udělá právě technika.

Přečtěte si zajímavý článek:  Výrobu kalendáře svěřte do rukou odborníků, vyplatí se to

Perfektní řešení pro ty, kdo stojí o skladování bez starostí

Zajímavým řešením je v tomto ohledu konsignační sklad. To je ten, jehož prostory sice patří odběrateli, ale za zboží uvnitř zodpovídá dodavatel. Ovšem veškeré poškození nebo ztráta je účtováno první straně, takže se rozhodně vyplatí u tohoto flexibilního modelu vsadit na co nejspolehlivější techniku.

Zásoby tak budete mít vždy při ruce bez toho, aby vám ve skladu zbytečné ležely peníze. A díky systému od Radioshuttle.cz se nemusíte bát ani zbytečných nákladů, vynaložených na opravu ztraceného nebo zničeného zboží. Vy se tak můžete soustředit na vylepšování svých služeb v jiných oblastech.

Lift Car Vehicle Transport  - larathedesigner / Pixabay

Zjistěte, kolik místa můžete ušetřit díky chytrému systému regálů

Přidej komentář

Your email address will not be published.

Start typing and press Enter to search