S kouřením vám mohou pomoci i jednorázové e-cigarety. Nabízí zajímavý design a pohodlné používání

Kouření se řadí mezi jedny z největších zlozvyků, s nímž se snaží každoročně skoncovat stovky lidí. To se jim však podaří jen v minimu případů a s odvykáním se musí potýkat i několik let. Právě proto někteří odborníci doporučují přejít k šetrnějším alternativám, mezi které se řadí i jednorázové e-cigarety. Jejich užívání je navíc mnohem pohodlnější a ze společenského hlediska také atraktivnější.

Jednorázové e-cigarety jsou méně nebezpečné pro naše zdraví

Pokud se řadíte mezi kuřáky a chcete s tímto zlozvykem jednou provždy zatočit, nemusíte se hned vzdávat ze dne na den cigaret. Takový přístup vás naopak předurčuje k neúspěchu, jelikož vaše tělo nebude schopné zvládnout náhlý deficit nikotinu. Právě proto je lepší sáhnout po zdravějších alternativách, které nejsou tolik škodlivé jako klasické cigarety.

Jednou z nich jsou i jednorázové e-cigarety, které jsou naplněné speciálním liquidem. Elektrická cigareta v tomto ohledu funguje jako jednorázový vaporizér, do nějž však již není možné vložit další náplň. Jedním z takových zařízení je i Elfbar 600, jehož největší výhodou je zajímavý design a vysoká kvalita. V elektronické cigaretě je navíc obsažen salt nikotin o síle 2 %.

Přečtěte si zajímavý článek:  Mějte čas pro sebe, nechte si domů dovézt jídlo s Albertdomuzdarma.cz

U elektrických cigaret můžete vybírat z desítek příchutí

Elektronické cigarety jsou známé nejen svojí nižší škodlivostí, ale i širokou škálou příchutí. U Elfbar lze vybírat hned z několika příchutí, včetně grapu, jahody, kiwi či jablka. Kromě toho nabízí i jednoduché používání, díky čemuž stačí z e-cigarety pouze potáhnout, aniž byste ji museli, jakkoliv nastavovat. Běžně vám Elfbar vystačí přibližně na 600 potáhnutí, což odpovídá zhruba dvěma krabičkám cigaret – v porovnání s jejich cenou vás tak koupě jednorázové e-cigarety vyjde mnohem levněji. v

Přidej komentář

Your email address will not be published.

Start typing and press Enter to search