Je vaším snem vlastní bydlení? Nechte si postavit dřevostavbu na klíč přesně podle vašich představ

O vlastním bydlení sní každý druhý občan ČR, přičemž největší zájem je o rodinné domy. Kromě těch klasických se však stále větší oblibě těší takzvané dřevostavby, které nabízí jak kvalitu, tak i dlouhou životnost. I tento typ je navíc možné postavit na klíč, díky čemuž můžete bydlet doslova do roka a do dne.

Dřevostavba na klíč – kvalitní bydlení bez kompromisů

V posledních letech jsou stále populárnější dřevostavby, které se svojí kvalitou a životností hravě vyrovnají klasickým zděným stavbám. Do popředí se však postupně dostávají takzvané dřevostavby na klíč, díky kterým můžete bydlet přibližně do jednoho roku ve vlastním.

Při její stavbě je klíčové dát přednost kvalitě před cenou – přílišné šetření se totiž často podepíše na kvalitě stavby, což vás může v budoucnu stát nemalé peníze. Stavbou dřevostaveb na klíč se zabývá i společnost Martinice Group, která má v tomto oboru již více než dvacetileté zkušenosti.

Přečtěte si zajímavý článek:  Dřevostavba rodinného domu s difuzně otevřenou konstrukcí: příběh jedné rodiny a odborníků z Martinice Group

I dřevostavba může být nízkoenergetická

Zmíněná společnost má ve své nabídce i montované dřevostavby rodinných domů, které se snaží dodávat rychle, aniž by to mělo jakýkoli vliv na kvalitu samotné stavby. Překvapivě i takový dům může dosahovat nízkoenergetických standardů, a to už u základních typů dřevostaveb.

U společnosti Martinice Group je velkou výhodou i nabízená záruka 25 let, která je poskytována na celý konstrukční systém dřevostavby. V případě jakýchkoli problémů se tak můžete na společnost v průběhu trvání záruky kdykoli obrátit a požadovat náhradu.

Chcete prodloužit životnost střechy? Nešetřete na novém krovu

Při stavbě či rekonstrukci střechy je důležitý zejména krov, který rozhoduje o životnosti celé střechy. O jeho přípravu se vám může opět postarat společnost Martinice Group, která vyrábí kvalitní dřevěné krovy a vazníky přímo na míru. Potřebnou přesnost vám navíc zaručí použité moderní technologie špičkové kvality.

Přidej komentář

Your email address will not be published.

Start typing and press Enter to search